marți, 25 septembrie 2012

Ochii care nu se văd, se uită la Toshiba LED 32" 32TL933G

Nu știu alții cum sunt, dar mie mi s-a întâmplat nu de puține ori, ca, în vâltoarea agitației cotidiene, să rătăcesc unele lucruri care mă defineau și, repede, să le găsesc substitut. Însă și când apare declic-ul acela..., ferească Dumnezeu! Mă reîndrăgostesc cu o putere nebună de lucrul pe care, poate, îl credeam pierdut pe vecie. Așa mi s-a întâmplat și dăunăzi, când, hoinărind pe arealul virtual evoMAG.ro, mi-am izbit privirea de brand-ul Toshiba. Of, cum putusem să îl uit o vreme?!
Ca un tsunami, instant, curiozitatea mea a răscolit, și a răscolit pagină după pagină, până la:
Personificându-l, e exact samuraiul de care am nevoie. Toshiba LED 32" 32TL933G m-ar putea salva de invazia familiei  care, întotdeauna, găsește de cuviință să înrobească plasma din living, fie cu o telenovelă, fie cu un meci de fotbal.
Cu Toshiba LED 32" 32TL933G aș fi un om liniștit. Mi-aș putea duce existența în universul meu full hd. Ca să nu mai spun că e și 3D, altfel spus, certitudinea viitorului. Și cum eu sunt un fel de Dexter, adorând să testez noutățile, Toshiba LED 32" 32TL933G m-ar putea ajuta să-mi văd încercările mele video 3D, fără probleme. Și unde mai pui că are capacitatea de convertire din 2D în 3D.
Aș putea să mai spun că, întrucât unghiul său de vizionare e foarte bun, net superior celui al monitoarelor cu pretenții, mi-aș dori să folosesc Toshiba LED 32" 32TL933G și pe post de monitor PC.  Aaaa, și cu Toshiba LED 32" 32TL933G nu voi fi privată nici de prezența online-ului, întrucât îmi oferă avantajul de a naviga pe net, fiind un SMART TV.
Toshiba LED 32" 32TL933G e tare simpatic. Spuneam că ar fi un samurai perfect, însă, dacă stau mai bine să îl privesc, pare să aibă trăsăturile unui ninja, fin și subțire. Nu s-o fi asemănând el cu mine la look, însă la atitudine, cu siguranță.
Ei bine, ce mai tura-vura, Toshiba LED 32" 32TL933G mi-a acaparat mintea, gândurile! Visez deja la ziua când l-aș putea avea și i-aș putea cotrobăi, la rându-mi, prin ”sinapsele” lui cu reglaje de tot soiul!